Sokféle,különböző receptek..

Sziasztok:)Mindenféle receptek közzül választhattok:)Folyamatosan bővítem:)..Jó étvágyat mindenkinek hozzá!!:)

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 50 dkg bőrös sertéshús
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 evőkanál olaj
  • 2 babérlevél
  • 10 szem egész bors
  • 20 dkg főtt füstölt hús
  • 15 dkg gyöngyhagyma (10 dkg konzerv)
  • 10 dkg csipetke
  • 20 dkg zöldborsó (mélyhűtött)
  • 1 evőkanál vágott petrezselyem

Elkészítés

A húst megmossuk, leszárítjuk, és közepes kockákra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. A gyöngyhagymát megtisztítjuk ( ha konzervethasználunk, lecsepegtetjük).

Az olajat felforrósítjuk, a húst fehéredésig pirítjuk benne, sózzuk, rátesszük a fokhagymát, és 2 dl vizet öntünk hozzá. Beletesszük a babérlevelet, a borsot, és letakarva kb. 30 percen át pároljuk. Ha szükséges, pótoljuk a vizet. A füstölt húst kockákra vágjuk, a félig puha húshoz adjuk, és további 10-15 percig pároljuk. Amikor már majdnem puha a hús, öntünk bele 5-6 dl vizet, beletesszük a gyöngyhagymát, és felforraljuk. Ha forr, belekeverjük a csipetkét és a borsót. Rászórjuk a petrezselymet, és készre főzzük. Ízlés szerint tehetünk bele paradicsomot, paprikát is.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 830 kcal

 

http://mindmegette.hu/lapokkepek/receptgaleriak/0/566_6226_00n.jpg



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 54
Tegnapi: 22
Heti: 94
Havi: 206
Össz.: 106 458

Látogatottság növelés
Oldal: Bőrös hús sonkával és borsóval
Sokféle,különböző receptek.. - © 2008 - 2024 - receptek.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »