Sokféle,különböző receptek..

Sziasztok:)Mindenféle receptek közzül választhattok:)Folyamatosan bővítem:)..Jó étvágyat mindenkinek hozzá!!:)

Hozzávalók:

  • szalonna
  • 1 kg krumpli
  • 50 dkg cukorborsó
  • 2 db sárgarépa
  • 1 fej hagyma
  • csirke vagy pulyka feldarabolva
  • 1 hámozott alma
  • bors
  • oregánó
  • ételízesítő

 

Elkészítés

Az agyagtálat 20 percig vízben áztatjuk. Az alját béleljük szalonnával (ez el is maradhat). Kb. 1 kg krumplit karikára vágunk, összevágjuk a sárgarépát, a hagymát vékonyan felkarikázzuk. A szalonnára a krumplit, borsót, sárgarépát felváltva rakjuk. A hagymát rászórjuk. Soronként lehet ízesíteni. A fűszeres, sózott húst a végén rárakjuk, meglocsoljuk kevés olajjal. Kb. 1-1,5 órát sütjük. Ha a hús teteje piros, megfordítjuk, egy almát cikkekre vágva a húsra tesszünk, és ezt az oldalát is pirosra sütjük.

 

1894_7640_00n.jpg



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 56
Tegnapi: 22
Heti: 96
Havi: 208
Össz.: 106 460

Látogatottság növelés
Oldal: Agyagtálban sült zöldséges hús
Sokféle,különböző receptek.. - © 2008 - 2024 - receptek.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »