Sokféle,különböző receptek..

Sziasztok:)Mindenféle receptek közzül választhattok:)Folyamatosan bővítem:)..Jó étvágyat mindenkinek hozzá!!:)

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 4 szelet borjúcomb
  • 10 dkg nyers kolbász
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 30 dkg erdei gomba (róka gomba, vargánya)
  • 3 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál margarin
  • 2 evőkanál tejszín

Elkészítés

A hússzeleteket megmossuk, szárazra töröljük, vékonyra kiklopfoljuk, és sózzuk, borsozzuk. A hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, apróra vágjuk. Az erdei gombát megtisztítjuk, megmossuk. Néhány szép gombát félreteszünk a mártáshoz, a többit apróra vágjuk.

Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hagymát, a gombát, és kevergetve megpirítjuk, majd megszórjuk a petrezselyemmel, és kihűtjük. A kolbász tölteléket kinyomjuk a bőréből, elosztjuk a hússzeleteken, rátesszük a gombát, összetekerjük, és konyhai cérnával batyukat kötünk belőlük, hogy sütés közben ne essenek szét. Nagyobb serpenyőben felforrósítjuk a margarint, a húscsomagok minden oldalát hirtelen aranybarnára sütjük, kb. 2 dl vizet öntünk alá, lefedjük, és lassú tűzön kb. 25 perc alatt megpároljuk. Amikor megpuhult kiszedjük, levesszük a cérnát, és melegen tartjuk. A gombát beletesszük a visszamaradt pecsenyelébe, kb. 5 perc alatt megpároljuk, majd levesszük a tűzről, és a tejszínnel összekeverjük. A húst szeletelve, a gombamártással és főtt rizzsel tálaljuk.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 15 perc múlva
1 adag: 521 kcal

http://mindmegette.hu/lapokkepek/receptgaleriak/0/314_4693_b.jpg



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 26
Tegnapi: 22
Heti: 66
Havi: 178
Össz.: 106 430

Látogatottság növelés
Oldal: Borjútekercs kolbásztöltelékkel
Sokféle,különböző receptek.. - © 2008 - 2024 - receptek.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »